Minaisra Çok ıyıydık aslında ama öksürük 3gundur başladı şiddetı arttı varmı doğal çözümünüz arkadaşlar
Mervenur11 Minaisra bende aynı durumdayım canım balla karabiber karışımı yiyorum geceden beri birde bol su birazcık iyi geldii geceye göre azaldı öksürüğüm canım 8.günüm benimde pozitif olalı
BalKizimElisam Minaisra bende de ayni durum vardi kekik cayi kaynatyodm,bal zencefil karisimi yiyodm. Ayriyeten bol su tuketmelisiniz. Ben öksurmekten konusamiyodum vlla. Cok zor bi durum allah yardimcinz olsn
Minaisra irva bızım tansıyon hastalığımız var şimdi baktım tansıyon yükseltme sorunuda olıyormuş ayva yaprağı çayında
irva Minaisra Aktarlarda var kurutulmuş ayva yaprağı satıyorlar.Çok iyi geliyor ben normalde de ufacık öksürsem hemen içerim anında keser.Çok geçmiş olsun size.Sabah akşam için iyi gelecektir.🙏
irva Minaisra Hm o zaman tüketmemelisin canım.Tansiyon hastasıysan evet sürekli tüketimde yükseltebilir.
Minaisra BalKizimElisam amin Allah razı olsun kekik çayını duydum bende ama annem benım kanser hastası ona ıyı gelmeyebılırmış kendım yarın için yapıcam🥺
Minaisra Metesmom bunu bugün bi arkadaşımdan daha duydum çok ıyı dıye ama nerden temin edılır bılmıyorum