Ne yapacagimi sasirdim artik, kizim 23 gunluk oldu bugun, sutumun masallahi var cok geliyor hatta o kadar cok geliyor ki gel gelelim hic beslemiyor o yuzden goren sok oluyor o sutle doymadigina bende o yuzden hem anne sutu hem mama veriyordum, fakat her gece o kadar cok agliyordu ki dunden onceki gece hastanelik olduk sesi kisildi ciglik atmaktan doktor karnina bakti ve gazi var yapicak birsey yok bebegin iyi sutun beslemiyor demeki dedi, eve geldik o kadar iyi besleniyorum ki gaz yapcak tek bir besin bile yemiyorum aslinda onceden bebelac gold kulaniyorduk onu kesti doktorumuz aptamil conformil kulaniyoruz bende anne sutunu dun sabahtan beri kestim hic vermedim sadece mama verdim dun gece iki saate bir uyandi mamasini yedirdim uyudu simdide masallahi var uyuyor , sanirim meme ve mama agir geliyor ayni anda fakat vermedigim icinde vicdan azabi cekiyorum verdigim zamanda kizimla beraber agliyorum onu oyle aci ceker gorunce sizce ne yapayim suan iyi masallahi var gazi cok yok uyuyor ciglik atmiyor cok aglamiyor bi fikir verin lutfeen