Goksuzan00 Kac kilolar acaba uyku düzeni nasil benim ki 3 bucuk aylık 6 kilo 750 gr boyu 62 cm sadece anne sütü aliyor
Btlazz Goksuzan00 Bizde tam 3.5 aylığız 6500 gram 65 cm sadece anne sütü Ve ben de siz gibi sanki zayıfmış gibi hissediyorum
lidyahsn 3 kilo 13 günlük en son cumartesi tartıldı 7 kilo 150 gram di. Boyu 64 mama ilk 3 aya kadar mama +anne sütü gittik şimdi çıkmıyor süt çok azaldı malesef
lidyahsn Goksuzan00 yok değil iyi bence çünkü doktor bana iri bebek dedi yani normal senin ki. Benim ki fazla almış galiba
Goksuzan00 lidyahsn hmm evet mama yediği içinde şişlik oluyor bebeklerde benim ki sadece anne sütü alıyor sağlıklı olsunlar önemli olan o canim
Asafiminannesi Benim.bebegim tam.3 aylikken kontrole.goturdugum.de 6 kilo cikti 60.cm boy nasil.sizce doktor.yorumu aldm bide.annislerin.yorumunu alayım 🤣
plakayerli Goksuzan00 sizin bebeğiniz kaç kg doğdu esas önemli olan bu sanırım doğduktan sonra her ay ortalama 1 kg aldı bizimki şükür
plakayerli Goksuzan00 emziğe ben de alıştırmadım biberonu da sütüm hemen gelmediği için ilk günler mama verdiğimden dolayı alıştı
cansuakyz Ben ilk ay emzirememiştim deneyimim olmadığı için Kilo alımı geçen ay başladı en son gittiğimizde 4700dü cuma tekrar gideceğiz bu ay en hızlı alınan kilo dönemiymiş. İlk 3 ay anne sütü şimdi meme ve mama olarak gidiyoruz