4mevsim_1esila Artık kafayı yemek üzereyim kızlar gidiyoruz ciğerleri temiz hırıltı var ilaç veriyor evde hava veriyoruz geciyor 1 hafta kalmiyo tekrar hirilti basliyo neyin nesi bu nolur yardım edin evde çözüm bulan varmı bu ilete 17 aylik
Aslmra80 4mevsim_1esila ben günlük sırtını göğsünü çok az ısıtılmış zeytinyagla yaglayip bez koyuyordum oyle atlattı birde gün içinde nane kekik icirdim
atopiklininannesi 4mevsim_1esila çocuk alerji uzmanına götürün alerji de hırıltı yapar kıyafetleri ya da halı gibi sebepler bile alerjiyi tetikler bu arada
Yakupuras 4mevsim_1esila 14 aydır geçmeyen hırıtlımız var ama bu alerji ve reflüye bağlı isterseniz bir alerji uzmanına görünün
Yasemin38 4mevsim_1esila bence alerji bölümüne götür bir test yaptır canım. Alerjik astıma falan çevirmesin Allah korusun
emoo çoçuk doktorunun alerji dalında uzmanlaşmş dıktorları ileri uzmanlık alanları yani araştrma hastaneleirnde var testerli de bedava hocalarda özel bakıyor çoğu araştrma hstanesinde
Yakupuras 4mevsim_1esila alıştı, gece çok tıkandığı için çok uyanıyor rahatsız uyuyor ama o da baş etmeyi öğrendi.