Seldaatilla Kizlar bebegim 25 gunluk pisik oldu baya kotu doktorumuz travazol krem kullan dedi 5 gun her altini actigindada hametan sür dedi ama 3 gun bugun hic duzelme yok😞sleep bez ve islak mendil kullaniyirum ondan olabilirmi? Sleepy de basina gelen varmi
Sedakcby Seldaatilla ıslak mendil kullanmayın yani pisige ıslak mendil sürünce yakar çocuğu. Pamugu ıslatıp temizleyin bende o şekilde yaptim hep. Islak medpiller her nekadar bebekler için olsa da dogalliklarina güvenemiyorum alkol azda olsa vardır diye düşünüyorum yani
Mom44454 Seldaatilla canım bizimde öyleydi domates yemiştim kivi mandalina emzirirken onlarıda yeme ben bezide primaya geçtim hemen sonra düzeldi bizim 20 gün sürdü pişik
Yunusemreveannesi Seldaatilla canim hametan mavi olan var o cok etkili benim ogluma onu kullandim pikten delik delik olmustu 3 gunde gecirdi resim atabilsem atardim sanada gogleye mavi hametan yaz cikar ins
Gullcann Seldaatilla Bebeklerin poposunu ıslak mendille silmeyin nekadar doğalda dense değiller. Pamuk ve su ile silin. Oğlum 3 ay 12 günlük hep öyle yaptım bezde sleppy kullanıyorum. Bir kere bile pişik olmadi.
Hefe Sleppy pisik yapmıştı sudocrem çok iyi geldi tavsiye ederim bir de lansinoh göğüs ucu kremi de pişige birebir
Yildiz2133 Hamazincx al bana dua edeceksin oda gecirmediyese gizli bir tarifim var emin olll çok rahatlayacaksin psikolojisi bozuluyor insanın ama hamazinx geçirecektir hmn cnm
Sedakcby Birde üstte arkdaşın dediği gibi hamazinc krem harika ince tabaka halinde suruyosun benim bebeğimin o geçirdi
Yildiz2133 Islak mendilleri hep yıkayıp kullandım ve hamazinx muhteşem bir krem haa ıslak mendille sildikten sonra temizleme pamuguyla kurut öyle hamazink sur üstelik ezcanede hamazinx 15 kusur fln yazdiradabiliyorsun
Yildiz2133 Bende slepy kullanıyorum bez poponun her tarafını kiaztiyorsa bez kaynaklıdır ama sadece makat kismiysa yediklerine alakalıdır