Hazal11 Kızlar 4 ay 7 günlük mama sandalyesine koyabilirmiyim asla kucakta vs durmuyor ağlıyor oturmak istiyor koyan varmı bu aylarda
Sedakcby Hazal11 4 aylık bebek daha kendini tutamaz ki o şekilde oturmasi sakıncalı olabilir iskelet yapısı henüz uygun değil. Oturabilir fakat kucağınizda kısa süreli falan
Hazal11 Sedakcby asla durmuyor tek bakıyorum ev işi yemek vs nasıl yapıcam önerileriniz varmı acaba 🥰
Sedakcby Hazal11 bende aynı şekilde tekim. Pusette hep yanımda tuttum iş yaparken mutfakta falan. Pusette tek başına benimki de durmuyor o yuzden her odaya geçerken yanımda götürdüm beni izliyordu. Şimdi mutfakta mama sandalyesi yanımda. Cocugnlukla da yere battaniye serip yere bırakıyorum dönüyor emeklemeye çalisiyor hareket alanı geniş
Helenikom Hazal11 bebek arabasına koyun öyle durabilir yatar pozisyonda olmasın ama önüne de sevdiği oyuncakları koyun
Vuslat23 Bes bucuk aylık çok istıyo arada kısa koyuyom erken ama 6 dan sonra koyup durabılmesıne baglı koyaxagım, sımdıden ara ara alıstırıyom çünkü uzanmayı asla sevmıyo hep etrafa bakayım kucak ve oturma ıstıyo
Metesmom Hazal11 Ben dört aylıkken sadece kucağımda kısa sürelerle oturtuyordum. Mama sandalyesi için daha erken bence.