Zemheriiiiiiii Uyurken emdiğinde sakin olduğu zamanlar çok nadir aranızda bu durumu yaşayıp aşan varmı? Yada çözüm öneriniz veya ne zaman geçti 😌
Seybet Zemheriiiiiiii benim kızim da öyle hatta memedeyken kendini sıkıyor ağlayıp memeyi bırakıyor ben akşam sallayarak pispislayarak uyuttum zorla uykusunu aldı sabah meme için uyandığında masaj yaptım gazını çıkardı. Akşam da çıkarmıştı aslinda demekki baya sıkışmış. Önce karnına masaj sonra ayaklara bisiklet gibi hareketle çıktı gazı
Ikra-5561 Benim bebişimde aynı gazı vardır büyük ihtimalle.önce gazını çıkar sonra emzir.birde sütünüz bol geliyorsa önünü sağın biraz ki rahat rahat emsin.o da bunaltıyordur
Matmazellll Zemheriiiiiiii Gazdan veya çişini rahat yapamadığındandır oğlum doğduğu günden beri sürekli emerken sıkınıyordu rahat ememiyordu sünnet ettirdik 3 aylıkken ondan sonra rahatladı. Ağlamaları da azaldı biraz
Ikra-5561 Zemheriiiiiiii rica ederim bende YouTube de bir çocuk doktoru var ondan öğrendim bende işe yaradı.Sizde de yarar inşallah