ikiKudurukAnnesi Kozlar koltularımı silmeye karar verdim ilk defa silicem ama akıllarda tek bir soru var kuruyana kadar nerede oturucaz 😂 üstüne bir şey serip mi oturmak gerekiyor
DuyguDamla ikiKudurukAnnesi bence sildiğiniz gün gündüz camları açınn akşamda petekleri öyle daha hızlı kuruyabilir bide zaten çok ıslatmadan silin çünkü suyu içine çekiyo koltuklar ve ozaman aslında daha çok kirleniyo
NunuDudu ikiKudurukAnnesi eğer çok ıslatıp silerseniz malesef daha kötü oluyor alttaki süngerdeki kirler iyice çıkıyor yukarı ve temizlenmesi zor. Sadece kumaşı silerseniz camları açınca kurur zaten.
susiron Gece yatmadan önce silseniz sabaha kadar kurur diye düşünüyorum .Yada sırayla birini silip diğerini bırakın yada mecbur yere ya da sandalyelerde idare ediverin artık cokislak olmadan silerseniz sorun olmaz yani .
ikiKudurukAnnesi ikibebebiranne_ Tatlican susiron evet gece silmek çok mantıklı teşekkürler öyle yapıcam vermek istediginiz püf noktolar varsa alabilirim 😂
Tatlican ikiKudurukAnnesi Ben beyaz kalıp sabun .varsa birazda leke çıkarıcı döküp siliyorum.lekeyok ama kirler guzel çıksın diye😂
DuyguDamla ikiKudurukAnnesi valla canım ben beyaz sirke ve bulaşık makinesi tableti eritip karıştırıyorum onları kullanıyorum güzelde oluyo