yayburcukadini Kızlar kızım parmağını ağzından hiç çıkarmaz. Dün fark ettim parmağı ilk boğuma kadar kızarmış üstünde durmadım bu gün ağzına sokturmadım ama kızarıklık hala geçmiyor ve şişmeye başladı. Ne yapabilirim biraz daha bekleyim mi doktora götüreyim mi?? Başına gelen var mı? Birde bu eller ağızdan nasıl çıkar çünkü tırnak koparmaya başladı😕 https://www.hizliresim.com/8rm6dv4
Beyziikoo yayburcukadini Tırnak çıkmaya çalışıp çıkamadıysa o da böyle yapıyor. Bir de dolama diye bir şey var iki sene önce başıma geldi baş parmaklarım enfeksiyonla doldu ve şişti kendi kendine aktı geçti belki o da olabilir. Geçmiş olsun 💐
yayburcukadini Beyziikoo çok geçmiş olsun size de. Sanırım öyle birşey oldu çünkü kesinlikle elletmiyor parmağına. Daha fazla şişmesinden korkuyorum. 😐
Beyziikoo yayburcukadini Acıyordur çünkü ben kendime dokunamıyordum çünkü 😏 Şişedebilir korkmayın kendi kendine geçer o.
yayburcukadini Mavilimonn dişleri çıktı. Bir kaç defa tırnağını kopardığını gördüm. Sanırım ısırıyor. Dünden beri geçmedi bu gün hiç ağzına aldırmadım parmağını..