Morlahana Kizlar bebeğim 15 aylık. Bir haftadır burnu tıkalı . Keyfi yerinde, ateş öksürük vs yok ama burun tıkalı yemek yiyemiyor . Sürekli burun spreyi sıkıyorum açılsın diye ama açılmadı. Doktoru da aramadım . Balsam bilmiyorum varmı yontemleriniz
Ebrugzbk Morlahana serum fizyolojik yapın enjektörle tek burna tanzikli bi şelilde verin diger burundan bütün sümücükleri çıkınca rahatlar daha rahat nefes alır
zhrayca2001 Morlahana buz koklatmanızı öneririm ben 🤗 burun içinde şişen etleri vs anında indiriyomuş
Ebrugzbk Morlahana spreyler sadece geçici ama dedigim uygulamay genzine kadar gidyor ve sümüklerini akıtarak temizliyır videolar var youtube de ben hep o şekilde yapıyorum 6 aylık bebegim
Morlahana Ebrugzbk ahhh ben hep serum fizyolojik kullandım sprey alınca ikisi aynı minvalde diye düşünüp fizyolojigi bıraktım . Benim yüzümden çocuğum kaç gündür yemiyo içmiyor resmen aklım çalışmıyor :(((((((((
Ebrugzbk PamirVefa hayır zararı olur mu hii asla bende yapıyorum bebegime 6 aylık youtubeden bakın hatta dr osman gönülal bırun tıkanıklıgı yazın dr uyguluyor bebege ben ampüller şeklinde yapıyorum serum muhafaza edemem bozulur diye
Erkek_Anesi59 Benimde bebeğim 1 bucuk aylık aynı burnu tıkalı gittik doktora fizyolojik serum verdi az önce yaptım burnuna günde 1 defa yapıyorum yeterli olurmu acaba yada sabah akşam mı yapsam onun için bişey demediler 2 deliğinede sıkıyorum
Ebrugzbk Erkek_Anesi59 akşama dıgru huzursuzlanırsa rahat uyuması için yaparsınız sabah akşam bi sakıncası yok yapılabiliyor
Ebrugzbk PamirVefa bruno baby olan var elimde birde gifrer kullanmıştım aynı içerikler tek tek ampüller halinde
Ebrugzbk Morlahana ampüller şeklinde benimki onu iki burnunda bitiyorum sizinki büyükmüş serum şeklinde alıp ayakta direk 5 ml enjektörle direk bir buruna hepsini uygulayabilirisnz