Mamaqueen Memeden kesince sut birikmemesi mastit olmamak icin sabun koymak mi limon mu yoksa nane yapraklari koymak mi iyi yontem? Hangisi kesin sonuc verir? (Sagma makinem yok ve elimle sagamiyorum cunku)
Sarikuzumalp Mamaqueen elinle sağmak o kadar kolay ki aslında. iki elinizin baş parmak ve işaret parmağı ile kahverengi kısımdan önce bastırarak geri sonra ileri yapacaksınız. Direk ucunu sıkınca doğru sağım olmuyor ve gelmiyor süt. Ben kestikten sonra elimle sağarak mastit olmadan kurtuldum
Zhnce Mamaqueen nane yapraklarini buzluğa koyup soğumasını bekle. Sonrasında sudyenin içine yerleştir onlar çok rahatlatıyor 😊
Birmaviii Annemden duymuştum o lahana yapraklarını sarmış ğöğüslerine beni sütten kesmek için. İnternettede doğal ağrı kesici yazıyor bu yöntem için
Sarikuzumalp Mamaqueen elle sağımı izle mutlaka youtubeden bende ilk zamanlar elimle göğsümü sıkıp sütüm yok işte diye ağlıyordum meğerse yanlış sağıyormuşum doğru yapınca süt geldi hemen ☺️
Zhnce Biranne91 Mamaqueen Evet bir çok arkadaşıma önerdim sonrasında hepsi duacı oldu bana Memeden kestiğim dönem bende yapmıştım ne şişme ne ağrı olmamıştı Hafif sızı vardı elbet ama dayanilmayacak gibi değildi
Zhnce Mamaqueen ben bu nane işine geç başladım blmiyodum çünkü. O yüzden ilk günler duşta ovaladim sürekli masaj yaptim Naneyi buzlukta bekletip koymayı öğrenince 2 3 gün yaptım diye hatırlıyorum Göğüste sizlama artınca degistiriyodum Yenilerini koyuyordum