Hvnannesi Dün duş aldırdım aldırmaz olaydım üşüttü galiba dünden beri öksürük hapşırma burun akıntısı geniş de değişik değişik sesler kızlar lütfen. Yardım edin ne verebilirim de geçer bu hastalık 😷
kerem_imm Hvnannesi burnunu sürekli açık tutmaya çalışın. Serum fizyolojik ve aspiratör ile temizleyin. Prospan bitkisel öksürük şurubu. Alıp verebilirsiniz. Reçetesiz satılıyor 60 lira gibi bir şey. Ateşini düzenli kontrol edin.
Minikminik1420 Hvnannesi salgın varmış cocuklardan fena sekılde doktor söyled. Ates burun akıntısı oksuruk.
Zeyneb27 Zeytinyağı, çörekotu ve sarımsak karışımını Bi kaç saat dolapta beklettikten sonra ayak altına ve sırtına hafif hafif masaj yaparak sürdüm geniz akıntısını ve öksürüğü kesmişti hemen
Minikminik1420 Hvnannesi atesını kontrol edin bizim 39a kadar cıkmıştı acıle gıttık orda dusurduler sonra da hep akıntı oksuruk hırıltydı gectı çok sukur ama zor
DefneNil_ Hvnannesi Öksürğk için prospan kullanabilirsinir tamamen bitkisel bir ilaç. Burnunu mutlaka açık tutun serum fizyolojik ile temizleyin ateşini sürekli takip edin eğer yükselirse. Dolven ve calpol bebekler için olanından 6 saat arayla dönüşümlü olarak verebilirsiniz omur iliğnin başladığı bölgeye boyun tarafına soğuk kompres yapabilirsiniz. Ben ateş çok yükselirse 38.5 tan yüksek olursa paranox s fitil atıyorum 1.5-2 saat içinde düşürüyor. Daha da inmezse mutlaka acile götürün umarım çıkmaz ateşi allah acil şifalar versin
GoGirl Hvnannesi biz baslangicta umca kullaniyoruz bitkisel burnunu sık sık acin en onemlisi bu serum fizyolojik döküyorum ben cekmiyorum.ates oksuruk artarsa doktor gormesinde fayda var daha snr kulaga bogaza vurabiliyor cunku bakmasi lazim