Gamzeburkan Arkadaşlar 15bucuk aylık kızım ön disi düştüğünde falan kırıldı sanmıştık oysaki zamanla anladikki oyuluyor çürüyor yaşayan varmi ?
NunuDudu Gamzeburkan birçok sebebi olabilir. Antibiyotik kullanımı. Biberon kullanımı ya da minik bir kırık olduysa oradan çürümüş olabilir. Doktora gitseniz iyi olur daha doğru yönlendirir.
Momyboygirl Gamzeburkan dişten çok çeken biri olarak çocukları düzenli diş kontrolüne götürmeyi tavsiye ediyorum çünkü erkenden önüne geçmez bikaç dişi kurtarıyor bence bi gösterin
Sarikuzumalp Gamzeburkan Antibiyotik kullanımı biberon ve emziğin oluşturduğunu duymuştum. Fırçalayor mu her gün düzenli şekilde. Ama endişe etmeyin süt dişleri yerine yenileri gelecek elbette
Gamzeburkan NunuDudu doktora gidicez kızım asi olurken bi travma yaşadı doktora gidince cildiriyor o yüzden burdan bi sormak istedim. Biberon ve antibiyotik hiç kullanmadık. Teşekkür ederim 🌸
Momyboygirl Gamzeburkan hiç belli olmaz canım bişey diyemem ama kötü olmasın bıdığım dişleri sonra benim gibi çekmesin büyüyünce 😔
Gamzeburkan Sarikuzumalp hiçbirisini kullanmadık birkaç ay emzik kullandı ondada disimiz yoktu zaten görüntü açısından değilde agri yaparmi diye endişe ettim biraz hergun fırçalıyoruz aslında en iyisi bugün bir dis doktoruna gitmek çok teşekkür ederim 🌸
Sarikuzumalp Gamzeburkan aynen bir diş doktoruna kesin gösterin vitmain eksikliğinden de kaynaklı olabilir inşallah sıkıntı çıkmaz ağrı sızı yapmaz 🥰
Gamzeburkan Sarikuzumalp cok biberon kullandıysanız olur dedi biz hiç kullanmadık kırılmış ve devamında çürümüş olabilir suan icin yapacak bisey yok uyutulmasıni tercih etmeyiz dedi bende istemem zaten 3 ayda bir kontrol ancak 2 sene sonra falan müdahale edilir dedi 😊