DamlaDorukhan Arkadaşlarr bebişler ve kendi uyuz olan var mı?? Varsa nasıl bir yol izlediniz, neler yaptınız?
sadeturkvatandasi DamlaDorukhan ben hamileyken olmuştum 10 günde atlattım ilaç sendeki uyuzda işe yarıyorsa atlatıyorsun ama evde de ciddi temizlik yaptım 10 gün boyunca en önemlisi de bu bence
sadeturkvatandasi DamlaDorukhan çarşaflarınızı havlularınızı liflerinizi bir kereden fazla kullanmayın koltuklara da çarşaf serin onları da her gün yıkayın. Ben temizlik bezlerini bile yüksek derecede ütülüyordum😄 takıntı yapmıştım
DamlaDorukhan sadeturkvatandasi Valla takıntı yapılcak bi hastalık bencede. Ay deli gibi kaşınmaya başladım 💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️ Annemde diyoki uyuza uyuz bulaştığınıda ilk defa duydum😂😂
sadeturkvatandasi DamlaDorukhan 😂😂 geçmiş olsun zor cidden o günleri hatırladım hala izleri duruyo😄 ama planlı programlı hareket ederseniz kolayca atlatırsınız püf noktası üşenmeden her şeyi yıkamak ve ütülemek yani en nefret ettiğim😂
bebekzeynep DamlaDorukhan çok geçmiş olsun çok illet birşey 😔annenizn yorumuna çok güldüm ama hakkınızı helal edin 😃
Vanilya DamlaDorukhan Kız öyle deme kayınvalidem geliyor kalmaya hemde 5-6 ay ben uyuz olmayayım da kimler olsun
sadeturkvatandasi DamlaDorukhan ya bacaklarımda kaldı benim ufaktan ama geçer bence zamanla ben çok deli kaşımıştım yırtıyodum yani kanıyodu ondan.