NisanAnnesi Arkadaşlar evi rutubetli olup ta bebeğini o evde büyüten var mı? Ne gibi sorunlar yaşıyor, biz çok gaz sıkıntısı çekiyoruz mide bulantısı 1 aylığız içim içimi yiyor acaba rutubetten dolayımı diye.
seldaselda28 NisanAnnesi Sanmam.Surekli havalandiracaksin.silip süpüreceksin.Tek çaresi bu.Rutubet tıkar sadece .
Deletedmom277 NisanAnnesi gaz sıkıntısını rutubetsiz evde yaşayanda çekiyor. Rutubetle alakası yok yani üzülmeyin
Alazcns NisanAnnesi bir odam rutubetliydi. Evim büyük ve asla ısınmıyor aralık doğumlu. Hem elektrikli hem de doğal gaz kullanıyordum. Hırıltı öksürük geçmek bilmeyen enfeksiyon..Oğlum da aşırı gazlı bir bebek. Üstelik ev de hava veriyoruz. Rutubet olmayan yer de tut bebeğini.
SaremAselim_0817 NisanAnnesi allah yardmcın olsun bebeğin inşallah hastalanmaz ben sırf rutubet yüzünden başka bir eve taşındım valla allah korusun bi hasta olursa uğraş dur yani imkanım da vardı taşındım çok dikkat et sürekli temiz hava sok evine
NisanAnnesi seldaselda28 evet zaten rutubeti az olan salonum oradan dışarıya pek çıkarmıyorum sürekli havalandırıyorum da ama üzülüyor insan .
NisanAnnesi Alazcns benim de tam tersi bir odamda az rutubet var oradan çıkmıyoruz neredeyse havalandırıyorum da günün güzel saatlerinde ama çok zor odasındaki kıyafetleri dahi rutubet kokuyor 😞
NisanAnnesi SaremAselim_0817 inşAllah korktugum başıma gelmez bizde yeni taşındık kendi evimiz ama sanırım devam edemicez yine kira .
SaremAselim_0817 NisanAnnesi inşallah canm bebeklerimizin sağlığı daha önemli kendi evinse evine bakım da yaptırabilşrsin onun için evin içine montalama boya filn yapıyolar yani taşınmaktansa
cylnchngr NisanAnnesi gazı bilmem ama benim yiğenim bronşit astım olmuştu rutubetten anladığımız an abim evi boşaldı ama olan olmuştu bir sene hava ve ilaç kullandı kuzum imkanınız varsa boşaltın evi