Veraumaysmom Bebeğim Vera şu an 2 buçuk aylık aşırı derecede hareketli ve bıcır bıcır sürekli birşeyler aguluyor hiç susmuyor 🎉💕
NaimeYilmaz Veraumaysmom Erkan (babasının adı) 🥲 9 aylıktı sanırım. İlk ve son kelimesi oldu zaten şimdi 3 yaşında zorla konuşturmaya çalışıyoruz, büyük nazar ettik. :))
mustafayamaninannesi Veraumaysmom ben ona annem derdim 2,5 aylık falandı oda bilinçsiz annii anneeem diye ağlardı bazen 😍😍 hala yapar hatta resmen anne diyor derlerdi
Veraumaysmom mustafayamaninannesi bizimki de anniii diye bağırıyor eşim sürekli anne mi diyor diye soruyor baba derse beni üzer o kadar başında sabahlıyorum 😂😍
Dasbaby mustafayamaninannesi yok canım ya benimki hala anne diyor.Bilincli söylüyorlar bende diyordum refleks ama halaaaa o söyleyiş tarzı duruyor ağneeğ.Buda Allah’ın bir hikmeti gibi bişey
Dasbaby Veraumaysmom belki inanmicaklar ama bebeğim 3 aylık anne demeye başladı ve bilinçli şekilde masallah.Ağnneeeğ simdi ağnane diyor…Gel gel.Cissss. o kadar 1 yaş
mustafayamaninannesi Dasbaby o kadar diyorum sıpa anneeeğ diye ağlanmaz baba baba diceksin yok inat ediyor 😂😂😂 olabilir herşey beklenir folik asit bebelerinden