Albertosss Kızlar merhaba bu yıl tayin hakkımız var ve biz Erzurum dayız, hem sıcak hem küçük şirin ilimiz , ilçemiz önere bileceğiniz yer varmı ? Yorumlarınızı bekliyorum canlar 😊💐
cicek10 Albertosss Balıkesir in deniz kenarı ilçeleri beldeleri Ayvalık Edremit Altınoluk Burhaniye Akçay gibi kışın da hep sıvan oluyor buralar
Basak0503 Equinox aynı ben diyarbakırdayım Eylül bitiyor hala sıcak kafayı yicem, bu yüzden Nefret ettim buradan bu ne sıcak yaa😂😂 bitae de gitsek soguk memleketlere 😂😂
VERA19 Albertosss Öneri istediğiniz için öneri yaptım aslında🥲 Posta yorum geldikçe görünmeye devam eder merak etmeyin canımız annemiz🙏🏻
Albertosss Equinox kıyamam inanki kızımı banyo yaptırcam buz gibi merkezi sistem daha yanmadı petekler , düşün halimizi 😂
cicek10 Albertosss biraz yüksek ama buralar tatil yeri olduğu için kira olarak çok yüksek değil ama çok güzel yerler ve her yere yakın hem İstanbul a hem de güney Ege’ye
2_prenss_annesi Albertosss Balıkesirde yaşamak istemişimdir kardeşim orda okudu çok güzel bir yer bizde tatile gitmiştik
MerveKayraTugra Albertosss Adana Hatay Osmaniye Mersin İzmir Sakarya hem sıcak hem şirin soğuğu da fazla soğuk değil