kucukprensinannesi Bıktım artık 6 7de uyanıp gündüz sadece 10 dk uyuyor kurulu saat gibi 10 dkda uyanıyor uykusunu almıyor diye tüm gün ağlıyor yok mu çözümü 5 ay 8 günlük
Esra17 kucukprensinannesi 5 ay 5 günlük ikizlerim malesef sürekli uyutma çabasındayim. uyumak istemeiyolr ama uykusuzluktan da agliyolardi bnde anlamadım çözüm de bulamadim
Arenilay- kucukprensinannesi inanırmısın 5 ay 13 günlük tam sen dediğin gibi gece kalkmayan çocuk 10 kere kalkar oldu sabah uykuları pert hep bir ağlama peşinde atak mı ki ya🤦🏼♀️
Elifk89 Nasil uyutuyorsunuz. Uyandığında ayni yontemle tekrar uykuya dondurmeye çalışın. 6.aya kadar yarim saat denemeyi öneriyorlar. Benim bebeğim 4aylik gecen hafta oyleydi. Oyle yapinca simdi yinede az olsada 30-45dk arasi uyuyor en azından.
Pinarmete kucukprensinannesi benim oğlum da 3.5 aylik ve 2 aydır otuzuncu dakikada uyanıyor. Ama ben hemen pes etmiyorum bazen 40 dk uğraşıyorum geri uyusun diye. Bi sekilde uyuyor bi yarim saat falan daha toplam 1 saat uyumuş oluyor bi öğünde. Bi türlü dönmüyor demişsiniz belki ayından dolayi uyku gerilemesi olabilir insqllah geçicidir ama denemekten vazgeçmeyin hemen almayın yataktan 🙏
Annevebebek kucukprensinannesi 35 gün filan sürüyor galiba tam olarak hatırlamıyorum da bazı bebeklerin daha uzun sürüyor geçici bir süreç emin olun saatlerce uyuyacağı günlerde gelecek 🥰
emoo uyanıklık süresini kaçrmayın ben öyle öyle bşraz uzattım benmk küçğk 3.5aylık ama 12saat falan uyanık kalıodu uyandığı zamn hemn saate bakıyorım 1.5saatte hemen sallamaya vaşlıyorum