busgokalp Secl kendi menümü söyleyeyim size bugün mercimek çorbası,taze fasulye,pirinç pilavı ve salata yapacağım
Elmas16 Secl Yeşil mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum arkasından da et sote pilav cacık tamamdır 👌☺️
minikaa Secl dün tavuklu nohutlu pilav ve tavuk suyuna çorba yapmıştım bugün de onu yiyeceğiz . Fikir olsun 😊
laliko35 busgokalp kız helal olsun yemin ederim kızım 3 ay 19 günlük atak haftasindaydi 10 gün yemek yapamadım pazar günü 10 dk uyudu o arada biber dolması ici hazırladım ütü yaptım eşim de temizlik yaptı benimki gene uyandı 😂 ben salonda otururken bi baktım eşim çağırıyor bi gittim biberleri açmış doldurmuş 😂 tencereye dizmiş benden bu kadar elimden gelen bu diyor 😂 ddm allah ım sen ne büyüksün adam ne hale geldi 😂2 gün yedik dolmayı bugün allah büyük yeriz birşeyler 😂😂😂
busgokalp laliko35 o dönemler benim de zordu şimdi 17 aylık biraz fırsat veriyor yapmama sağolsun,geçecektir ☺️
Rabiazulal Secl tavuk sote pilav yapabilirsin fırında köfte patates yapabilirsin haşlama yapıp yanına pilav makarna yapabilirsin ikinizin damak tadı neyse ona göre yap işte cnm hamur işi et tavuk sebze hangi tür istiyorsun ona göre sorsaydın keşke 😅
Aybersa Secl dün patates çanağında köfte yaptım pek güzel oldu,bugün de onu yeriz tavsiye ederim çokta kolay , az kıyma çok sebze kullandım ben🌺
ahkalbimm Bugün için henüz karar vermedim ama size belki fikir olur diye dünü söyleyeyim yorumlardan da kendime bulurum. Mantar çorbası,kalan mantarları da yemeğin yanına garnitür olsun diye kaşarla fırına verdim, kapta biberli tavuk sote, pilav, salata