Seddori46 Merhabalaaar kızlar 😊 kızım 10 aylik ve dün hamile olduğumu öğrendim ilki sezeryandi sizce sıkıntılı mi olur Peki sızıntıların arkasında ne kadar zaman var
Alparslanim Seddori46 Bu sorulara cevap veremem ama hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰 bilmeyerek mi hamile kaldınız
Eda-Ece Seddori46 ben de kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️ şuan 4.5 aylık hamileyim 🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin🤲🏻
Ekvatoral Seddori46 Benim kardeşlerimin arasında bir yaş var. Ortak arkadaşları çok ikiz gibi arkadaş gibi büyüdüler. Ama annem daha dün dedi ki seni çok rahat büyüttük. Kardeşlerin arka arkaya olunca ilk zamanlar zordu ama sonrası güzel oldu
Eda-Ece Seddori46 ilk zamanlarda çok zorlanıcaz bu bir gerçek ama sonrası çok çok güzel olacak arkadaşım ben eminim buna sende böyle düşün 💪🏻🥰
Seddori46 Eda-Ece benim için bir mucize ilki tup bebekle oldu Şimdi kendiliğinden umarım her şey güzel olur canim🙂
Ysm2019 Seddori46 ahh bacım ahh Nerden başlıyım oğlum 10 aylıktı hamile kaldım isteyerek tabi şu an oğlum 22 aylık kızım 3 aylık arada bir hunileri kafaya takıyorum arada birde iyikide olmuşlar diyorum şu an zor geçiyor evet ama 2 sene sonra inşAllah her şey dahada güzel olucak
Seddori46 Ysm2019 iyiki diyecwgimden emindim aşımında sonunda ama malasef düşük yaptim 1 hafta once hayırlısı diyelim