inci24-03 Merhaba hanımlar kızım 6 aylık oldu normalde Bebelac gold kullanıyorduk ama bugun Bim de satılan bebivita 2 devam sütünü aldık kullansam mı bilmiyorum kullanıp memnun kalan oldumu? Kokusu ve tadı hiç güzel degil yardımcı olursanız sevinirim🙏
3MelekAnnesi3 inci24-03 ben ogluma 1 kere aldım bazen suyu cok sıcak oluyordu ılısın diye soguk suya otutturuyorum biberonu Bi bakıyorum mama puding kıvamına gelmiş gibi oluyordu katılasıyordu o yüzden sevmedim
AlinAda inci24-03 hipp üretiyor diye biliyorum yan ürün kullanan çok insan var memnunlar benim cevremde..
Lulemom inci24-03 akşam birisi paylaşmıştı. İçinden yabancı bi cisim çıkmış. Arama kısmına bebivita olarak son paylaşılnları arartın görürsünüz
ArasAybarsMoM inci24-03 urun hippin urunu degil.orasi uretmiyor yogun nişasta var icinde hic kullanmadim ama icerik olarak iyi olmadigini biliyorum dogumdan itibaren mama kullaniyorum hepsini arastirmistim
Aylingokce Ben denemek için 10 günü geçkin kullandım bebeğim kabız oldu taş gibi kaka zorlaya zorlaya beter oldu herkeste aynı olmayabilir tabiki ama ben sevemedim
Caydanlik 11 aylık olduk 4. Aydna beri mama kullanıyoruz bizde ilk başta Bebelac Gold kullanıyorduk daha sonra bebivita kullanmaya başladık hala kullanıyoruz kabızlık ve yapmadi. Diğer çocuğumada kullandım bı problem yaşamadık kısaca biz memnunuz
Metehan123 Icerisinde yogun nisasta var hipp.in yan urunu diyip de aldanmayin derim sma ya da smilac oneririn