Beyzacoskunnn 66ays hazır su kaynatıp veriyorum tabi suyun markasını değiştirmiyorum ben öyşe bir takıntım var ph açısından
3MelekAnnesi3 66ays hazır suyu yani damacana suyunu kaynatıp yapıyordum ben cok sukur mama sorunumuz bitti 18 aylık olduk darısı tüm annelerimize 😊
66ays Ikiprensintekprensesi2809 e bebekte bebekler için olan sular var hipp birde fuşka marka kuçüçük şişelerde onları kaynatıyorum bende yani dabacanadan yapabilir miyim kaynatarak acaba
Ikiprensintekprensesi2809 66ays canım ben çeşme suyunu kaynatıp veriyorum bence kendin kaynatsan daha iyi
HavvaHalil95 Beyzacoskunnn ya benm kızımda kisitk fibrozis hastalığından şüphe ediyorlar da klor yüksek cıkfı ben tuz sanıyordum ter testi yapılacak dua edin vücutta teri yada tuzlu olmaması icin birsey yapılmas mı
66ays 66ays şimdi araştırdım sofra tuzu ile de alım oluyormuş bebeğin az su alması vs gibi nedenlerı var
HavvaHalil95 Beyzacoskunnn klor yüksek çıktı potasyum falan ter testi yapılacak 10 gün sonra topuk kanı yüksek cıkmıs
Beyzacoskunnn 66ays evet sofra tuzundada var klor ama bebeklerde 1 yaşından önce tuz tüketimi olmaması gerek diye biliyorum o yüzden klor fazlası ve tuz zararlı bebeklere
_Gamze_ 66ays hazır içme suyunu 5 dakika kaynatıyorum soğuyor onunla yapıyorum.. ben az mama takviyesi yaptığım için cezvede hallediyorum çok beklemesin kaynayan su diye.. siz verdiğiniz takviyeye göre her gün bitecek şekilde hazırlayabilirsiniz 🌸