Busrasener43 1 buçuk aylık kızim var öğlenden beri uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor mümkün deyil 10 15 dakkada bir kalıyor ben uyutmaya usandım o kalkmaya usanmadı hala sallıyorum 😫😔😩
Damla29 Busrasener43 yarım saat 45 dk önce acsaydın el sallayanlardan olurdum 12 bucuk aylık ve direne direne uyudu diş cıkarıcaz sanırım bu bebeler bizi oyuncak ediyor vallahi kaç kez salladm allah bilir calpol içince uyudu 😰😏
ObirAnnnee Busrasener43 Peki bebesi saat 10da uyuduğu halde, bu saat olmuş hala uyumayan annelerde el kaldırabilir miiiiii 😂
Busrasener43 fatma_erva ay evett gözleri kızardı benimkininde 😂ben dayanamiyorum bunlar küçücük bedeniyle nasıl dayanıyor anlamıyorum 😩
fatma_erva Busrasener43 Bende anlamıyorum ama ağlamıyorsa boşverin uyumasin yeterki ağımasın 😂😂 sonunda pes edip uyuyacaklardir illaki 😂
Honki_Ponki Busrasener43 ilk haftalr ve aylar öle oluyor malesef bebekler çok frklı bir kişilikm desem bile edim burasına am gercekten o ilk aylar çok kötü oluyor inşllah çabık düzelir siniz bu gunleriniz gecer rahatlarsınız bi nebzede olsa