melike5461 birannebirevlataybars38 2 tane bacaktan. Benim bebeğim ateşlendi, eve gidince calpol verebilirsin
anayimbenn birannebirevlataybars38 ateşi çıkmadan şurup falan vermeyin. Şuruptansa fitil çok daha iyi
Birnazz Benim bebeğim çok ateslenmisti calpol verdim 1 saat içerisinde ona rağmen ateşi düşmedi korkup Hemen acile gitmiştik fitille düşünmüşlerdi ateşini
laliko35 birannebirevlataybars38 hayır 2. ay da 3 devlet aşısı 1 de özel paralı aşısı oldu 4.ayda da 2 devlet aşısı var bir de gene özel aşımız var 2.ay da olduğumuz aşının 2.dozu
laliko35 Mlkhrn rotavirus aşısı 3.ay da 1 dozu oldu 5.ay da 2.dozu olacak menenjit aşıları oluyor nimenrix 3 doz 2.ay 4.ay ve 13.ay bexsero 3 doz 3.ay 5.ay ve 15.ay
Mlkhrn laliko35 biz de her iki özel aşıyı da yaptırdık da genelde devlette yapılan aşılarla aynı aya denk getirmiyorlar menenjit ve rotavirüs aşılarını. Siz ikinci ay deyince şaşırdım ondan sordum. 👍🏻Bilmediğim başka bir aşı daha mı var dedim🙂
nesee birannebirevlataybars38 aşıya gitmeden yarım saat önce ağrı kesici ver canım bisey olmaz inşallah