Tugceonrdml_ Beyzacoskunnn uyuyor 10 saate yakın ben 2 saat ara ile kaldırıp emziriyorum 5 ay 23 günlük
Beyzacoskunnn -Gizem- çoğu kişi emzirenler gece uyandığını söylüyorlar ama kızım mama yediği için uyanmıyor ben gece sadece alt değiştirmek için uyandırıyorum sonra geri uyuyor
Astalavistaaa 16 aylık 10 da uyudu şimdi uyandı sallıyorum ama boşa sallıyorum. Kalkıp oynatıp yorcam. Uyumuyor son 3 haftadır. Diş dengemizi alt üst etti 🤦🏻♀️
Astalavistaaa Beyzacoskunnn evet nurse Harvey jel kullanıyorum ama anlık bi etki sadece. 1 saat rahatlatıp eski haline geri dönüyor
Tugceonrdml_ Birnazz kaç aylık ona göre beslenme tablosuna göre verin mamasını az verirseniz de doymadıgı için uyanabilir yada huzursuz olabilir
Beyzacoskunnn Birnazz benim kızım 4. Ayını bitiricek gün içinde 150 ml gece 180 veriyorum sizinki 5 aylığı doldurduysa veya içindeyse daha çok içmesi gerekir bence yetmediği için uyanıyor
Birnazz Beyzacoskunnn peki kaç saate besleniyor gün içinde hep iki saate bir içiyor mama kustugundan fazla geliyor diyo korkuyorum 🤦