Alyask Ezgiderin ya cnm gecmıs olsun karacıger enzımı neden yüksek çıkarmış benım kızımda da yüksek çıktı
ilknurcelik Ezgiderin aaa benim bebeğim de 3,5 aylık ana kucağından düştü 3 gün önce ama doktora gitmedik ana kucağı alçak ve kalın halının üstüne düştü hiç bir yerinde kızarıklık ve morarma yok. Sizinki nasıl bir yükseklikten düştü nereye düştü?????
Mrveysuf Ezgiderin bnm oğlumda gece uyudu yerde düşmüştü pusetten ama bişey olmadı kucağıma alır almaz susmuştu bişeyi yoktu yani o yüzden doktora götürme gereği duymadım
Ezgiderin Hande bir şey Yok dediler ama karaciğer enzimi biraz yüksek çıktı tekrar götüreceğiz 1 hafta sonra
Ezgiderin [bilinmeyen] kızımın kusması yoktu sadece besledikten sonra kustu onu da hep kusuyordu zaten
ilknurcelik Ezgiderin ahh canım iyiki çektirmişsin sonucu nasıl birşeyi yok değil mi? İçin rahat etmezdi diğer türlü de
Ezgiderin ilknurcelik Allah’a şükür bir şey çıkmadı karaciğer enzimi 60 olması gerekirken üst sınır 63 bizimki ama çıktık hastaneden Allah’a şükür 🙏🏻
Ezgiderin [bilinmeyen] Kızımın alnında şişlik vardı acaba zararı olur mu ne yapmam lazım benim anne sütü veriyorum sadece