beysenyil 2.5 aylık oğlum var. Dışarı çıkarken battaniye ye sarmak yerine tulum şeklinde olan montlardan almak istiyorum. Önerisi olan var mı acaba ? Çok da pahalı olmasına gerek yok hemen büyüyorlar zaten
nursocum beysenyil lcw, h&m olabilir. Ben carters almıştım hem astronot oluyordu Hemde normal mont ama sizin bebek küçük olduğu için astronot daha iyi olur
Umay_ beysenyil LCW astronot ve LCW peluş tulumlarini kullandım o aylarda. Çok da memnun kalmıştım 😊 astronotu sadece karda giydirdim ama. Yani bence aşırı gerekli değil. Kalın kapüşonlu peluş tulumlar işinizi görür 😊
beysenyil Umay_ peluşlar daha çok hoşuma gidiyor aslında ama kararsız kaldım ondan sorayım dedim. Sanırım peluş alacağım ☺️
nursocum sademinannesi tükendiği için link açılmayabilir aşırı sıcak tutuyordu daha ılımansa yaşadığınız yer hiç düşünmeyin
nursocum sademinannesi İstanbul’da bulabilirsiniz ama eski sezon bu geçen sene almıştım şimdi kalmış mıdır emin değilim ben sizin yerinizde olsam yumuşacık peluşlardan alırdım
Gzd beysenyil şunu aldım henüz kullanmadık ama çok hoş yumuş yumuş ☺️ https://www.zara.com/tr/tr/share/-p00248551.html?utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil&v1=131955879