Engzlvt Kızlar bebeğim pış pış sesiyle hemen uyuyor ama eşim dinlemesine izin vermiyor beyin için zararlıymış falan diyor ama alıştı çocuk napacam bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Mom7676 Engzlvt Zararlı olsa neden uyku arkadaşı yapsınlarki birsğrü bilemedim 🙄tam bilgim yok canım ama bence zararı olmaz
2015 Engzlvt ben kızımı şuan o sesle uyutuyorum uyuyunca kapatıyorum hatta gece çok ağlayınca hafiften açıyorum uyuyor
2minosprenses Engzlvt benim ilgi alanim ustalastim bu konuda kkizlarim cit sesine uyandigi icin besiklerine yakin bir yere pispis acip koyuyorum ve rahat rahat uyuyor kayin pederim kaynanam esim herkes zararli diyor evet haklilar ama malesef son carem buydu hem kafasinin dibine koymuyorum ki besigin yakinlarina koyuyorum ses gitsin yeter su an buyuk kizim 3 bucuk yasinda pispisla buyudu ve sana bisey diyimi pispisla uykuya dalan cocuklar kendi uykuya daliyor salama ihtiyaci duymuyor bence iyi birsey 😀🤝👍👌❣
Katya Engzlvt canım eşine ver o zaman. Beyni için yararlı bir şekilde uyutsun bebeği. Sende koy bir çay iç.
ikizlerinannesi2985 Engzlvt benim ikizlerim 9 aylık, hala öyle uyutuyorum. Bunlar beyaz gürültü olarak geçiyor. Doktorumuza da sordum, biz de zararlı kı acaba diye tedirgindik ancak doktorumuz sorum olmayacağını belirtti