Chngrytasln Ayza_moms benim de bir arkadaşımda vardı hamile kaldı düşük yaptı kısa zaman içinde,ameliyat oldu kısa zaman içinde tekrar hamile kaldı şuan oğlu bir yaşında 🌺
Ayza_moms Oznur_0708 arkadaşım hiç hamile kalamıyor onu aldırırsa hamilelik olur mu diye merak etti arkadaşım bende buraya yazayim dedim teşekkür ederim cevabınız icin
Ayza_moms Chngrytasln Anladim benim arkadaşım 2 senedir hamile kalamıyordu eşinde de onda da hiç bir sorun yok başka bir doktora gittiler orda da polip olduğu söylenmiş
Oznur_0708 Ayza_moms ablam aldırdı 3,4 senedir olmuyodu aldırdığının 2. Ayı gebe kaldı ama bu sefer mıyomlar ortaya çıktı
Chngrytasln Ayza_moms umarım tedavisi bittiğinde sağlıklı bir şekilde hamile kalıp evladına kavuşur 🌺
Hilaliahmer Ayza_moms geçen ay aldırdım polipim vardı. Doktorum hamileliğe engel olduğunu söyledi. Bebeğin tutunmasını zorlaştırdığı için.
Oznur_0708 Ayza_moms hayır canım daha yeni oldu bu anlattıklarım eylül ayında oluştu bebek 3 haftalıkken düşük oldu maalesef
Ayza_moms Oznur_0708 en kısa zamanda inşallah nasip olur sağlıklı bir gebelik rabbim isteyen herkese nasip etsin.