01_10-2020 Hamileyim bebeğim var 1 yaşında bebeğim emiyor sizce bıraktırmalımıyım emzirmeyi ebe emdiği yere kadar emsin sonrasında kendisi bırakıyor dedi ama başına böyle birşey gelen var mı nasıl geçirdiniz bu dönemi nasıl atlanttınız
Canselsener 01_10-2020 1 yasında hamile oldugumu ögrendim suan 6 altı aylık hamileyim bebeğim de 17 aylık emziriyorum hiç sıkıntı olmadı banada ebe kendi bırakır dedi ama bırakmadı
sibellllo 01_10-2020 benim kuzenim oğlu 3 yaşında hala emziriyor ve hamileykende emzirmeye devam etmiş doktor bırak dediği halde 2 kğ bebek doğurdu emzirmeyi kesmediği için bebek beslenememiş ve suandada oğlunu emziriyor bebeği aç kalıyor kğ alımı yok
sibellllo 01_10-2020 doktorlar bildiğim kadarıyla 3-4 aylık olana kadar izin veriyor sizde emzirin 4 aylık olana kadar siz bilirsiniz ama kesin memeden ek gıdaya ağırlık verin karnınızdaki de gelişsin hem memeden bırakmak kolay değil doğuma kadar anca adapte olur
MerveAkty 01_10-2020 ebeye hak veriyorum benim bebeğim 3bucuk aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde kesmedim şuan ikiside emiyor ikisinin de kilo alımı gayet iyi🧿😊
Canselsener 01_10-2020 doktor söylüyor zaten sıkıntı olduğu zaman bıraktık diye bana emzirebilirsin demişti
sibellllo 01_10-2020 bebeği 30 günlük hala büyük oğlanı emzirmeye devam ediyor bebeğide emziriyor ama anladığım kadarıyla oğlan ne var ne yok emiyor bebeğe bişi kalmıyor bebek kilo almıyor Çünkü hatta baya kızdım bende oğlanı kes memeden yazık bebeğe diye oğlan 4 kğ doğdu kız 2 kğ hala oğlana öncelik veriyorlar
01_10-2020 sibellllo oda biraz sanki abartmış hamilelik olmuş geçmiş doğmuş hala emziriyor kesse olur benim bu dönemde kesmem nasıl olur diye düşünüyorum
gizemsbsl İnstagramda hastalanmayançocuk diye bir sayfa var o kadında emzirmiş hamileyken post açmış anlatmış istersen bak faydası olur
sibellllo 01_10-2020 evet baya abartmış o siz de azaltarak ek gıdaya ağırlık vererek başlayın bi anda kesmeyin yazık minnoşu
MerveAkty sibellllo evet yetiyor 2.kızım ilk 2 ay 2 kg almış çok şükür 🤲 beslenmeme falan dikkat ediyorum bide süt için çay var naturpy milk tea diye o sağolsun arttırıyor 😊 ilk kızım zaten yatmadan önce öğle uykularından önce emmek istiyor sadece 💕
Minikecrem 01_10-2020 işte tam da merak ettiğim soru 👏🏻👏🏻👏🏻 bekleyeyim burda ben de.. hamile değilim şimdilik ama bebeğim emiyor bilmek lazım bunları
Minikecrem 01_10-2020 bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah