Afra49_61 Kızlar merhaba benim kızım 4 ay 10 lük bebek arada hasta olmamasına rağmen titreme geliyo hani büyüklerde olurda seytan dürttü derler ya o şekilde oluyo basına böyle biley gelen varmı yardımcı olurmuaunuz 😒
Afra49_61 Arsem dudak değil birden üşüme geliyo sanki hemen geciyo sürekli değil arada oluyo Suan vitamin kan ilacı kullanmıyorum ondan dolayı olabilirmi acaba sara hastalıgını aklıma bile getirmek istemiyorum 😭😭😭
Efemmm Arsem dudak titremesi ne oluyor ustu kalin olmasina ragmen benim oglum arada dudagi titriyor usuyormu diyorum sicak oluyo baska bi sebebimi var acaba 40 gunluguz bu arada
Arsem Afra49_61 sara nöbeti zaten tek bir titremeyle olmaz orda morarma vs yazıyor nöbet diyebilmek için korkma
Arsem Efemmm vallahi 3 ay yaptı benim oğlum o hareketi kötü bişey değilmiş ısıyı dengelemeyi öğrendikleri için oluyormuş
Efemmm Arsem ay iyi bari bende usutuyorum cocugu diye uzuluyodum 😊ne giydircegmi sasirdim 🙈tesekkur ederim canim
Seydanur2355 Benim bebegim de 4 ay 11 gunluk erkek .. 2 aydan berri ara ara titrio :) hic bir sikinti yok dr sorduk biz ..
Afra49_61 Seydanur2355 işiyince yapıyomus Bebekler bende sordum 😊 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏
Afra49_61 Berilsmom sabah o kadar çok korktumki int sara hastaları nöbet gecirirken olabilir yazıyo kaç kişiye sordum çiş yapınca yapıyorlarmış çok rahatladım 😅 ve çok güldüm 😂😂
Deletedmom090 Benim kzıımda kaka yapınca yapıyor. Yada bi şeyden tiksinince falan. Öyle bi şey olabilirmi