Peteksonmezz Kızlar oğlum 3 Aylık kilosu 5800Dü şuan 4 Ay 20 günlük ve 6100 olmuş. 1.5 ayda sadece 300gram alması normal mi anne sütü veremiyorum mamayla besleniyor. Mamasını 4 saatte bir 150cc içiyor bi tavsiye verir misiniz
Sueda-3 Peteksonmezz 4 saate bir çoo değil mi 3 saate bir yapsanız benimki 3 ay kontrolünde 6.900 dü bende bebelac gold kullanıyprum siz hangi mamayı kullanıyorsunuz çok düşük değil gayet normal ama maması nedir
filizyayli Peteksonmezz canım çok az almış kesinlikle. Ayda en az 1 kilo alıyo olması lazım şuan. Mama olarak sma 3 saatte bir öneririm
Sinem9205 Peteksonmezz bence gayet normal bebeğim 2 buçuk aylık emmiyor mamayla besliyoruz aptamil kullanıyoruz bizde 7 kilo 100gr kilosu sma denedik bi ara hiç sevmedi (bu arada 4430 doğmuştu) kilo alımı normalmiş
Peteksonmezz Sueda-3 4. Saat olmadan içmiyor mamayı beğenmediğini düşünüp değiştirdim ama illa saati bekliyor
Sueda-3 Peteksonmezz canım benimkide aynı 3 saate bir veriyorum bende emzirmiyorum aptamil verdim 1. Ay gelişmedi 400 gram alıyordu benimde önerim beblac gold abimin opluda gelişmiyordu aptamilden onada bebelac goldu önerdim şuan maşAllahı var geliştiriyor . Bi dene istersen ınuda
Kuzeey Peteksonmezz Demek ki yeterli geliyor ona. Bence üstüne gitmeyin. 2 ay sonra ek gıdaya geçtiğinizde daha çok sever belki.
Byzscgl Bende sadece mamayla 4 ay 21 günlük 7.400 kilosu 2 buçuk saatte bir 90 cc içiyor birde içine 1 tane cicibebe atıyorum korona olduğumuzda mamayı reddetmişti hastalandığı için yemedi böyle bir yöntem bulmuştum 🤣
Melekroza21 Byzscgl hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bir de cici bebeyi öğütmekte zorlanıyor mu benim kızım da bugün 4 aylık oldu ve kilo alımı çok yavaş da bi çözüm bulmaya çalışıyorum
Byzscgl Melekroza21 canım valla zorlanmadı sma kullanıyorum yavaş yavaş yemeklerden falan veriyorum herşeyi yiyor şuan maşallah ilk zaman denedim bekledim eğer zorlansa ağlardı aksine iştahı açıldı
Byzscgl Sueda-3 şuan nerdeyse 5 aylık azar azar yediriyorum doktorum da şuan 6 aylık çocuk gelişiminde yedirebilirsin dedi