Cansu_cinar_alp Bebeğim 5 günlük yüzünde ve vücudunda hala sarılık var emziriyorum ama hemen uykuya dalıya çokda uzun emmiyo bnde sık sık uyandırıyorm 2 saatte bi en fazla önerisi olan varmı nasıl gecirebilirim sarılığı.
Gizemmyigit Cansu_cinar_alp saat başı uyandırıp emzirmeniz lazm başka çaresi yok. Benm de kızım olmuştu. Emzirip sağdım 30cc biberonl verdim. Sarılık bitince bidaha sağmadım biberona alışmasın diye
Sibelemrekaya Cansu_cinar_alp canım sık sık uyandır emzir zorla uyandır ayaklarını yüzünü sık emzirince de yüzüyle oyna hafif burnumu sık ben böyle yapardım ve sütümü sağıp biberon la veriyordum uyuduğu zaman zorla çok şükür 3 cü haftada geçti tabi birgün hastanede i sik altinda yattı bide
Sedarif1903 Cansu_cinar_alp canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de oğlum 1 haftalıkken 28 le hastanede yattı fototerapi aldı 2 kez. Ben 45 dk 1 saatte bir uyandırıp emzirdim. Çünkü çişle kakayla atıcak sarılığını. Bide altın otu diye bi çiçek var büyüklerimiz bilir ☺️ Ondan aldım kaynattım banyo suyuna ekledim hep atlattık çok şükür. İnşallah tez zamanda atlatırsınız.
MerveAtalay Cansu_cinar_alp tabiki olur daha cok yeni 3 ay bile süren var benimki tam bir aylik oldu bitti sariligi endiselenme en gec 2 saate bir uyandir burnunu falan sık ayaklarinin altina kucuk kucuk vur uyandir emzir 😊
Cansu_cinar_alp Cansu_cinar_alp hepinize tşk ederim morel oldu bnm için öğlenleri de sütümü sağıp bi kez veriyorum sık sık da emziriyorum inşallah düşer
Aysglarslan Cansu_cinar_alp 5 günlükken sarılıktan hastaneye yatırdık oğlumu size tavsiyem sütünüzü sağıp kaşıkla vermeniz çünkü diğer türlü yeteri kadar emmeden uykuya dalıyorlar
Cansu_cinar_alp Aysglarslan aynen öyle iki üç çekimdr uykuya dalıyo uydnrmasıda zor hele geceleri hiç kalmak istemiyo çok bitkin zar zor uyandırıyorum
Ahsenimltm Cansu_cinar_alp 2 saat cok fazla yenidogan icin sariligi olan bir yenidogam icin vucudu da sariyla sariligi biraz ilerlemis demek. Saatte 1 uyandirin bir sekilde zor demeyin benimde oyleydi ne yaosam uyanmiyordu ama pes etmeyin bazen 15 20 dk uyandirmaya calisiyordum bizim 1 hafta sonra degerimiz dusmeye basladi ama sariligin vucudu terketmesi uzun sürdü