2momchild 3 aylık bebeğim var koyar koymaz uyanıyor ne zaman düzen olusturmaliyim uykuya dalamiyor çünkü bir türlü yada uyku eğitimi nasıl verebilirim yardımcı olursanız sevinirim ,😊
Balyanak_annesi 2momchild gündüz uyumazmı bi bebek uyumuyor. Bebek arabasıyla gezdirdim geşdim az biraz uyudu başım ağrıyor uykusuzluktan miğren ağrısı geliyor ayom 1inde 4. Aya girecez ne zaman uyur acaba abisi misler gibi uyurdu
Yazannesi1 2momchild bence biraz bekleyin çünkü 3 ay 19 günlük uyku gerilemesi başladı atak başladı gündüz 40 dakika uyuyor sinirli uyanıyor 🥺 5 aylık olsun verirsiniz. Ama tabi bi rutin oluşturun banyo masaj gibi. Ama ne yalan söyleyeyim 1 haftadır rutin mutin yok 😀 masaj yapıyorum banyo yapıyoruz tam gidiyoruz yatmaya emerek uyutuyorum çoğu zaman başlıyor ıkınmaya tekrar başa gazını çıkarınca bekliyoru 🤷🏻♀️ O yüzden gazı atağı uyku gerilemesi bitmeden zor
2momchild Balyanak_annesi Evet haklısınız uyumuyorlar benimkide öyle uyuduğu 10 dakika bebeğe yeter mi yetiyor gece 12 ye kadar hemde ne yapicam bilmiyorum valla sürekli bir baş ağrısı 😔
2momchild Yazannesi1 Evet haklısınız her gün huy degistiriyorlar bı gün diğerine uymuyor neyi nasıl yapicam bende bilmiyorum bebeğimi tanımaya çalışıyorum ama her gün farklılar herkes uyku eğitimi verin diyor uyuması daha rahat oluyomus sanırım biraz daha bekleyelim bakalım inşallah bir an önce huzurlu sakin günlere ulaşırız😊🤲
2momchild Balyanak_annesi Evet 2000 falan diyolar ben önce kitaplardan öğrendiğim kadarıyla deneyip eğer basaramazsam destek almayı deniycem inşallah kendim halledebilirim