Ebraryz dominantteyze bizdede aynıydı üç gün boyunca sürdü günde bir kere yemekten sonra hemen cıkartıyordu götürmedim doktora cok yedirmemeye calıstım kusmasın diye ısrar etmedim yani üç gün sonunda düzeldi 🤷🏼♀️
Yaseoo dominantteyze benm kızımda bebekken hep kusardı merhaba doktora hep derdm kusuyor kusuyor kadın fışkırarak mı kusuyor dedi yok normal ozaman normal fazlasını getiriyor demişti bence doktora götür
dominantteyze pandemibebegi bilmiyorumki 1 ay öncede böyleydi kan idrar test yaptk bişey çıımadı oxaman daha çok kusuyordu boğaz enf vardı bide
Balkizlarim dominantteyze Ben olsam 4 gündür olduğu için tedirgin olup acile gitmiştim çok geçmiş olsun başka şikayeti var mı acaba huzursuz mu halsiz mi uykusu nasıl 🌹
dominantteyze Balkizlarim Herşeyi aynı dün gece biraz uyandı fazlaca oda dişten heralde yani midesinimi üşüttü acaba çorapszda gEzdirmem ama
ikicocukannesi_bilge dominantteyze süt alerjisi olabilir intolerans olabilir dikkat edin bakalım bunlara
ikicocukannesi_bilge dominantteyze eskiden olmayıp sonradan da olabilir mesela eşimin deterjan alerjisi 28 yaşından sonra çıktı 🤔