O6y2k2u Sonunda lanet olası covid bize de geldi. Bugün eşim pozitif olduğunu öğrendi. Bana da 5.gün test vermemi istediler. Aynı evin içindeyiz kızım 19 aylık. bu süreç içinde neler yaptınız ? Geçmesi için neler yedirdiniz içirdiniz? Takviye olarak C vitamini aldım, başka neler önerirsiniz ?
DenizArya O6y2k2u çok geçmiş olsun bol bol kemik suyu çorbalar c vitamini meyve yemenize dikkat edin aşı olmuşmuydunuz aspirin ve d vitaminide kullanın aspirin kanı sulandırsın acil şifalar
O6y2k2u DenizArya çok teşekkür ederim canım. Evet olmuştuk. Eşim 2 sinovac oldu, bende 2 sinovac+biontech oldum. Aşılandığım için benim karantinam yok. 5. Gün mutlaka test vermem lazımmış 🤦🏼♀️
Deletedmom4444 Gecmis olaun bacım ya.Tez vakitte ucsun gitsin.Ben tursu,sarimsak,tarhana corbası kullandım.,Kekik cayı iyi geliyormus ben hamileydim icemedim.Ac kalmamak gerekiyormus.
O6y2k2u Deletedmom4444 sağol bacım ya 😒 zaten soğan tarhana çok tüketiriz genelde sarımsağa da devamkee
canimoglum_2020 Benim oğlum 9 aylıkken eşim oldu bizde bişi yoktu bi oda da kaldı o köpük tabak ve bardak kullandık oda dan hiç çıkmadı wc hariç odası balkonluydu kapısı felan hep açıktı hava aldı sürekli
Oznurckose1 O6y2k2u merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim boğazlarımız biraz kötüydü brde bol c vitamini olduğu için nane limon bol bol içtik, bol sebze meyve vitamin kullandık takviye, az bir zaman sonra gayet iyiydik tavsiye ederim
Ist2121 O6y2k2u c vit+ cinko cok oneriliyor naturalife markasindan bakabilirsiniz. Erkan topuz hoca yi takip ediyorum o cok oneriyor.
NehirAsel O6y2k2u öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin bizimde bugün 7.günümüz ilk 4 gün kas ağrısı çok oldu hamile olduğum için sadece parol ve vitamin kullanabiliyorum bol sıvı tüketiyoruz protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyoruz
O6y2k2u NehirAsel çok teşekkür ederim canım ☺️ Yaa gerçekten mi inşallah hayırlısıyla atlatırsınız 🙏🏻 allah hepimize şifa versin ❤️