alyaninannesi1 Kızlar Sezeryan Dikişinizde Ödem Oluştumu Oluştuysa Nasıl Giderdiniz Tavsiye Ediceğiniz Şeyler Varmı ?
Mislinaa alyaninannesi1 benim ödem değil de iltihap oldu doktora randevu alamıyorum 1 ay oldu sezeryan olalı nasıl geçecek bilmiyorum
Sedanindenizi alyaninannesi1 Yuruyus yapin cok yatmayin , disarida 10 dkkalik yuruyusler yapin. 1 haftalik kontrole cagirmadi mi dr?
Sedanindenizi Mislinaa Iltahap olduysa baska doktora gidin ihmal etmeyin. Sezeryan sonrasi acil durumlar diye bir liste vermislerdi bama taburcu olurken. Dikis yerinde iltahap ,kanama falan durumunda da acil doktora muayane olunmali yaziyordu
meyaski alyaninannesi1 Bu tam olarak nasil oluyor? Ben kırkım çıkınca doktora falan da gidemedim. Bir de sağ tarafta iç kısımda sancı çok yorulursam sebebi ne acaba ben de bunu merak ediyorm
alyaninannesi1 meyaski evet benimde sağ tarafta yorulunca bıçak saplıyolar gibi ağrı oluyo ultrasyondan iç dikişlere baktı bugün doktorum bi sorun göremedi çok şükür sadece ödemim var orda Şişlik ve sertlik mevcut bende
SuhedAras16 alyaninannesi1 benim iltahap degilde ameliyat malzemesi hassasiyeti olmuştu balon balon olmuştu doktor onu patlattı baticon sür dedi geçti 2 ay oldu sezaryen olalı