GzmmK Kızlar bebeğim bir aylık emziği alıştırmak istiyorum ileriki dönemde olabilir sizce nasıl alıştırmalıyım 1 2 defa denedim almıyor en azından kendim için biraz rahat etmek için alıştırmak istiyorum ya da hiç o işe girmemeli miyim 😞😞
idilolo GzmmK 15 günlüktü verdiğimde, meme reddi yaşamadım, avent ultra air, her bebek aynı değil ama.
CananEce GzmmK canım seni üzmek istemiyorum ama almayan çocuk almıyor maalesef ben 8 çeşit emzik aldım 3 aylıkken BİBS kauçuk emziği aldı ama sadece uykuya geçerken emdi bir ay sonra onu da attı şuan 9 aylık geceleri hala mememde uyuyor alışamadı maalesef 🙄
GzmmK idilolo bende avent aldım veriyorum midesi bulanıyor kıyamıyorum da 🙂🙂başka da almadım sanırım almayacak
GzmmK CananEce bazen diyorum ben üstüne mi düşmedim. Cidden bilemiyorum sanırım da almayacak. Galiba bizde meme de uyumaya devam edeceğiz canım
aselannesi33 GzmmK 3 çeşit aldım doğduğu günden beri deniyorum şuan 1bucuk aylık hala almıyor 🤦🏻♀️ recele falan batırdım reçeli emip emziği atıyor 😂
Srhtzlyh GzmmK bazı bebekler tutmayabiliyor farklı markaları denemelisiniz. Benim kızım hiç tutmadı beni emzik olarak kullanıyordu. Ama bir süre sonra geçti şimdi 8 buçuk aylık iyiki tutmamış diyorum başta bir iki ay zorladı ama sonrası güzel oldu agulamaları erken başladı daha fazla ses çıkarıyor😊