Zkybgm Hanımlar merhaba üç gün gecikti ben Yusuf Yusuf 😁😁 bişi olmadı bildiğimiz kaza faln pek yaşanmazdı ama sizce olabilir mi yarın dördüncü gün olcak test yapsam mı
Cansu03072020 Zkybgm 1 haftaya kadar bekleyin içinizi de bi rahat tutun stres yaptıkça olacağı varsa da olmaz hayırlısı olsun bakalım haberdar ederseniz çok seviniriiim🤭🤭
Splash-Splash-Love Zkybgm Bunu bilemeyiz ki🤔 Olabilir de olmayabilir de. Stresten de gecikmiş olabilir .
Prensesannesi03 Zkybgm doğru söylüyorsun nasıl bileceğim . Ama soruyorsun hamilemiyim diye bende cevap vereyim dedim sjsjshhs
1mom1babyy Zkybgm eğer hamileysem napıcam ben şimdi kuafördeyim saçımı boyatıyorum birde😂😂 hamileysem inşallah birşey olmaz
Zkybgm Prensesannesi03 hahahha hahhah yok canm bişi demedim 😁 doğru diyosun yani kaç gün geçince hamileyimdir diye sorim dedim. Belki belli bir kalıbı vardır 😀
Zkybgm GiybetReis eczaneler kapandı evden çıkamıyorum koca geç gelcek bi iki gün daha bekleyelim dedi ama bilemezük 😀
ZehraSareMom Zkybgm Benim de 6 gün geçti, bu 6 gün zindan gibiydi ki bu sabah oldum evde bi bayram havası 😂