Minnak23 Selam kızlar bir yaş sonrası bebeğinize süt verdiniz mi verenler var mı içimizde yada nasıl veriyorsunuz sütü bilgi istiyorum sizlerden kızım 14 aylık şuanda 13 aylıkken memeyi bıraktı herkes süt ver içsin diyor merak ettim açıkcası
Tiredmomy Minnak23 Benim 17 aylık olucak hala vermedim yoğurt ve peynir tüketiyor genelde doktorumuz hemen değil dedi
Deletedmom0099 Minnak23 sabah uyandığında veriyorum devam sütü olanlardan. doktorum günde en fazla 200 cc dedi o şekilde veriyorum
Vanilya Minnak23 Çocuk doktoru 2 yaşından önce vermeyin dediği için vermiyorum. Hem sindirimi zor. Hemde kızıma hiçbir faydası olmayacağı için vermedim. Şu an 17 aylık.2 yaşını geçsin geceleri yatarken vericem. Sade olarak alıştırmayı düşünüyorum
selime-18 Minnak23 benimde kızım 18 aylik 1 yaşından itibaren devam sutu veriyorum zaten 15 gunlukken mama+meme devam ettik 1 yaşından sonra da süt +meme oldu hala devam.
Gorkeminannesiii Minnak23 korona oldum sütüm azaldı akşamları yarım biberon cici bebeyle veriyorum ne yalan söyleyim iştahıda yok zaten delirtiyor beni 😭😔
selime-18 Gorkeminannesiii devam sütünün tadı ayni bebe bisküvili süt gibi zaten ben sadece azıcık ılık olsun diye cezvede ısıtıyorum bu kadar.
Pnnr Minnak23 18 aylik oğlum icmiyo devam sutunude inek sütünüde bende gece yatarken yulaf lapasi yapıyorum inek sütüyle o şekilde veriyorum diyeyim.
DuyguDamla Minnak23 ben veriyorum gece uykusunda bi kere gündüzde kalktığında bide gün ortasında normal bizim içtiğimiz paket sütlerden veriyorum çok şükür kabızlık falan olmadı kızımda bünyesi kabul etti ilk başlardada suyla açıp veriyodum şuan 14 aylık 12 aylıktan beri veriyorum
Gorkeminannesiii selime-18 hangi marka sizinki marka farkediyor dimi nekadar veriyorsun günlük olarak
selime-18 Gorkeminannesiii ben bimden aliyorum 4 bcuk lira fiyati 500 ml pirinc unu falan da denedim ama yemedi bizim kiz en son bunu begendi
ezogelinn Minnak23 kızım 13 aylık formül mama veriyorum 2 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyorum kefir yoğurt ayran tüketsin daha faydalı