Biri 34 aylık biri de 5 aylık olacak iki oğlum var çok şükür.. doğum yaptığımda kayınvalidem geldi sonra annemde kaldım falan öyle boyle geçti. Tayinciyiz Mardin’de yaşıyoruz kimsem yok 10 gündür burdayım iki çocukla sudan çıkmış balık gibi oldum. Büyük oğlum kardeş kıskançlığıni dibine kadar yaşıyor. Kreş denedik sadece 2 gün gitti 3 gün daha denedik kapıdan bile girmedi. İkisiyle baş edemiyirum küçük hep kucak istiyor büyük oyun istiyir yapamıyorum basaramiyorum. Büyük kuzum 2 gün önce bir laf etti içime oturdu hatırladıkça ağlıyorum anne ben hep sözünü dinliyorum içeri giriyorum ben hep dedi 😭😭işte kardeşini uyutuyorun içeri git falan dedikçe nasil düşünmüş yavrum. Çok hircinlasti laf söz dinleniyor. İkisiyle de halkıyla ilgilenemedigimi düşünüyorum ne yapacağım ben nasıl atlatacağım bu dönemi hiç bilmiyorum. Biraz önce büyük yanıma yat anne birkikre uyuyalım diye ağlıyor, öbürü kucağımda emmek için ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bütün gün durup durup agliyorum iyice sinirlerim bozuldu. Benim gibi durumda olanlar neler yapıyorsunuz birbirimize yardım edelim😭😭