Tiredmomy Merhaba anneler oğlumun dün kulak memesinde hafif kızarıklık vardı odada da sivri sinek vardı o ısırdı sandım ama bugün baktım kulak memesi baya şişmiş enfeksiyon mu kaptı acaba ne yapmam lazım doktora mı götürsem?
Tiredmomy Kvsrrr geçen gece 4 e kadar uyumadı ama şuan bişi yok ay bilemedim ağrısı olsa durmaz heralde
Deletedmom99886 Tiredmomy Kulağına vuruyor mu ya da ağlıyor mu? Enfeksiyon nereden olursa olsun ağrı acı yapar özellikle kulak hiç bir şeye benzemez😞 Acaba başka bir böcek mi soktu yavruyu?
Tiredmomy Deletedmom99886 yani inanın anlamadım dün hafif kızarıktı şimdi baya şişmiş kulak memesi büyümüş şişlikten acaba alerjik mi yoksa enfeksiyonmu anlamadım ağlamıyor ama genel anlamda huysuz ağrısı olsa sanırım hep ağlar dimi
Deletedmom99886 Tiredmomy Çok sık ağlar kulağını tutarak alerji benim de aklıma geldi belirli aralıklarla buz kompleksi uygulayın
Tiredmomy Deletedmom99886 asla buzu tutturmaz çok aksi krem bile süremedim hemen kafasın çeviriyor bağırıyo 😕
Deletedmom99886 Tiredmomy O zaman yüksek ihtimalle enfeksiyon canım elletmiyor bileyse sen ağlamasını bekleme doktora götür