Nereplaa-12 Selam kızlar. 1bucuk aylık bebeğim var. Emziriyorum+ mama da veriyorm. Ama mama yi kusmaya başladı. Bende acaba yaramıyor mu diye düşünüyorum. sizler hangi mamayı kullanıyorsuz. Bebelac kullanıp bu sorunu yaşayan varmı
Zeynepnisaa78 Nereplaa-12 Bende bir buçuk aylıkken Bebelac verdim hiç yaramadi sonra hafif diye sma ya geçtim biraz onunla devam ettim sonra Bebelac Gold aldım şuan hâlâ kullanıyoruz bı şey olmuyor gayet iyi (4 aylık olucaz)siz şuan çok gaz sorunu yaşıyorsanız yarayana kadar mama denemeniz gerekiyor maalesef
Zerinelif Nereplaa-12 benim bebeğimde öyleydi içmiyor du bide Aptamil ve arada bulamadığımız için SMA kullanıyoruz 10+9hala aynı mamamiz memnunum 🌼🌺
A_melek Nereplaa-12 mama fazla geliyor olabilir sürekli her seferinde kusuyorsa doktora götürüp sor ama arada kauuyorsa hazmedemiyodur… Ben doğumdan beri Aptamil conformil kullanıyorum memnunum
Toprakseyran Nereplaa-12 bebelac bir iki kere çay bardağının altında çok az verdim ek olarak sütüm başlarda yoktu ama aşırı gaz yaptı birkaç gün aşırı gaz sancıları çektik gaz damlası kurtardı bizi şükür birde evet sizin gibi çok kusmaya başlamıştı mamayı geri çıkartıyor gibiydi birde gece öğürmeleri oldu