YusufunAnnesiiiii Sünnet öncesi Sadece kan alınıyor ve anestezi doktoru muayene mi ediyor başka bir işlem var mı acaba ?
Mlkko YusufunAnnesiiiii önce yatış verdiler sonra odaya çıktık kan aldılar damar yolunu da taktırdık hazır delmişken bir daha canı acımasın diye sonra eve gittik. Gece 4 te besle en son dediler sabah bebek olduğu için ilk onları alıyoruz 7 de burda olun dediler 8 de girdi ameliyathaneye 20 dk sonra çıktı yarım saatte kendine geldi sonra mamasını verdim.
esraeerdogann YusufunAnnesiiiii ben özel klinikte yaptırdım kan falan vermedik kan neden alınır ki sünnet olurken 🙄
YusufunAnnesiiiii Fenty peki muayenede yanında mıydınız sadece hastalığı var mı diye falan mı soruluyor bu kadr mı ? Bir de size aç halde getirin dediler mi sünnet günü için?
YusufunAnnesiiiii esraeerdogann ben öyle okudum oğlumdan da aldılar zaten 1 yaşını yeni geçti kan değerlerine de baktırcaktım her türlü iyi oldu o yüzden
Gzmkr Biz 4aylıkken yaptırdık, kan alınmadı muayene edildi, randevu verdi. O gün gittik ve direkt yapıldı. 4 aylık bebek aç kalmayacağına göre oyle bir şey denmedi. Lokal aneztezide gerek yok diye biliyorum.
YusufunAnnesiiiii Gzmkr cevabınız için teşekkürler evet anestezi türüne göre değişiyor sanırım ben önden bir bilgi edinmek istedim buraya sorup☺️
Tahannesi25 YusufunAnnesiiiii 4 gün önce bizde sunnet olduk ve hiç bir test kontrol olmadan günümüzü alip sünnet ettiler 4 ayligiz belkide yaş yaş fark mi ediyor ? acaba biz lokal olduk .