Anneyim_35 Hamileyim ve diş ağrısıyla uyandım şuan çok şiddetli ağrıyo fırçaladım karanfil koydum Sarımsak koydum sirkeyle gargara yaptım ama çok ağrıyo ne yapabilirim başka yada kullanabileceğim ağrı kesici var mı
Ayseg Anneyim_35 Allah yardımcın olsun kuzum çok çektim dediklerinin hepsini yaptım fayda etmediydiydi bana 🤲☹️
elmaliturtam Anneyim_35 hamile iken çok çok zor Rabbim şifa versin ne denedim ise geçmemişti 20’lik dişim çektirmiştim valla tek çare.
Arenilay- Anneyim_35 buzluktan kışlık dondurduğun bişeyi al başörtüsü yada ince bir örtüye sar yastıkla arana koy 5 dkya baya hafifler birde eczaneden gargara alabilirsin ben majezik gargara kullandım tükürdüm hep yutmuyosun uyuşturuyo ağrıyı hafifletir 🤌🏻
UzayliOzge Anneyim_35 Hamilelikte ağrı kesici olarak sadece parol kullanabilirsin. Bir doktora gitsen daha iyi olmaz mı
Anneyim_35 UzayliOzge daha önce gitmiştim sadece baktı dişlerime hamilesin ne röntgen çekebilirim ne iğne yada Bi işlem yapabilirim dedi hamileyken yapmıyoruz bişey dedi
UzayliOzge Anneyim_35 1. Trimester’den sonra diş bile çekiliyor bence doktorunuzu değiştirin çünkü Hamilelikte diş ağrısı berbat bir sey🤦🏻♀️
Anneyim_35 UzayliOzge ablam bugün dişçiye gitti sormuş oda 3 cü aydan sonra bazı şeyler yapılıyor demiş sanırım çürük var tedavi olmadan geçmicek ağrısı en kısa zamanda gidicem teşekkür ederim