Sarikuzumalp zeynepbalci tabi fazla şey dökülürse mesela bir bardak kola altına geçiyor ama hemen örtüyü toplayınca az geçiyor. Onun dışında mesela yere bir yemek parçası düştü onu alta geçirmiyor
Sarikuzumalp trtlannem zümrütevdekorasyon diye bi sayfa var instagram da bide yeninesil_lastiklihalıörtüleri var 2 sayfadan da aldım sorunsuz geldi ama birinden kadife ipek kumaşında almıştım sorunsuz yırtıksız güzel geldi ama bu model kayıyor siz mutlaka welsoft tercih edin
Mom727373 trtlannem fazlası var eksiği yok😄 neyse ki doğumdan önce mutfağın halısını şu kaydırmaz olanlarla değiştirmiştim. Silmesi çok kolay leke de çabuk çıkıyor. Ayda bir felan silmeye çalışıyorum
Pembepanterr trtlannem valla saldık gitti genelde ayda bir bazen 2 ayda bir yıkamaya yolluyoruz diğerleride makineye atabileceğim halılarımdan kendim yıkıyorum anası götünü yesin onun ondan kıymetlimi 😀
Balkizlarim trtlannem Lastikli olan bozulmuyor ben kendim yaptım uydurukdan örtü misafir falan gelince kaldırıyorum 🙈😂
Urazkom trtlannem Sofra bezi kullanmıyorum yer sofrası kurmuyoruz, hem gezerek de yediği oluyor ne kadar önleyebilirim ki ? O döksün ben arkasına temizlerim , alıştım zaten bu rutine🤪
trtlannem Urazkom tabi ki önleyemezsin sofra bezine alıştır sonra bşka yerde sıkıntı yaşarsın demişlerde ondan dedim. Yesin içsin döksün yeterki yesin modundayım. Dönem dönem yemediği oluyor o yüzden yesiiin afiyet olsun ❤️
zeynepbalci Sarikuzumalp evet kalıyor baby me çıkarıyo gibi ama ellerimi parçaladı o da mahvettü beni