Minelcbi Kızlar merhaba 41 günlük kızım var ve yüzünde 2-3 haftadır sivilce gibi şeyler var doktor yeni doğan aknesi bunlar normal dedi ama her gün sivilcelerin birileri sönüyo diğerleri çıkıyo🙄 acaba nasıl ya da ne zaman geçer?
Lulemom Minelcbi aynısı bizde de var. Hatta yanağı komple tek tek vardı: hatta isilik mi oldu acaba dedim. Ertesi güne geçmişti, başka yerlerde çıkmıştı, normalmiş
Oslem33 Minelcbi yengeme sormuştum onu etlendiren derler ona dedı yani kilo alıyormus bebek iyi bişeymiş:)benim kızda da oluyor şuan 2 aylık 🥰
Hamzannesi Minelcbi benim oğlumdada vardı annem sütünü sık yüzünü sütunle sil dedi 3 gün yaptım kendi sütunle geçti canum dene istersen kendi sütünü yüzüne sık temizleme pamuğuyla yawasca ov 3 güne geçiyor
Tombikdonerartikcokpahali Bizde süt yarıyor derler 😂 artık ne kadar doğru bilemiycem Genelde her bebekte olan birşey zamanla geçer😊
Minelcbi Tombikdonerartikcokpahali 😂😂doktorda anne sütü yağlı olduğu içindir dedi ama sürekli biri sönüp diğeri çıkıyo 🙈 inşallah geçer erkenden
Minelcbi Lulemom isilik değilmiş evet boynunda falan yok çünkü bizimkininde. İnşallah geçer erkenden🙈