Karamgurme Bebeğim 7aylık olmak üzere son bir haftadır fslan yattığı yerde hızlı hızlı kafasını sağa sola sallıyor neden olabilir nette baktım çok bilgi kirliliği var. Bebeğinin duymasında tepki vermesinde temas kurmasında herhangi bir sıkıntı yok
Fun Karamgurme bunu bazı bebekler dönemsel oyun olarak yapıyolar mesela ayakta mı sallıyorsunuz? Geçici olarak biliyorum evet internette bilgi kirliliği var ilerki aylarda yapıldığında özellikle
Miniksrbs Karamgurme Karamgurme benim kızım 5 buçuk aylık sallanarak uyuduğu için uykusunda uyanacağı zaman kendi kendine başını sağa sola sallıyor uyanmamak için. Belki uyumaya çalışıyordur sizin ki de
Ekvatoral Karamgurme Biz 3+17 deyiz. Özellikle son bir haftadır yapıyor. Dün eşim bugün de annemler korktu. Çok hızlı sallıyor çünkü. Benim gözlemlediğim kadarıyla uykusu gelip uykuya dalamadığında yapıyor. Babası da ayakta başının altına elini koyar sallayarak uyutur. Bende emzirirken farkında olmadan sallanıyorum. O yüzden yapıyor bence. Çünkü eee eeee diyor kendi kendine bir de. Başka zamanlarda yapmıyor. İlk zamanlar kafasını arkası kaşınıyor diye sanmıştım elimle kaşır gibi yaptım hiç memnun olmamıştı.
Karamgurme Ayseg bana da oyun gibi geldi ama bi yazayım dedim çok farklı bilgiler çıktı google de karşıma