Bir_prens_bir_prenses Yenidoğan bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Ben sıfır kol citcitli uzerine uzun kol takim-tulum giydiriyorum ama üşür mu acaba diyorum alttan uzun kollu citcitli mi giydirdim?
Medusafer Bir_prens_bir_prenses kizim 18 günlük şuan evimiz 24 derece ama günde 3 kere dışarı çıkıyoruz disarisi akşamları çok serin oluyor o yüzden askılı zibin üzerine ince tulum giydiriyorum ben gün içinde sıcak olursa sadece kısa kollu zibin ve altına pijama giydiriyorum
Ebrugzbk Bir_prens_bir_prenses bizde 6 aylıgıx artıl uzun kollu çıtçıtlıya geçtik bebeginizde çok küçük bulundugunz yeri bilemem tabi ama sıfır kollu biide üşür bence
Bir_prens_bir_prenses Medusafer biz hep evdeyiz 😁 13 gunlugüz bizde doğduğundan beri hep sıfır kol citcitli üzerine uzun kol giydiriyorum acaba artk altına uzun kollu mu giydirs3m diye düşündüm
Bir_prens_bir_prenses Ebrugzbk uzun kollu citcitli üzerine takım giydiriyorsunuz değil mi? Acaba çok mu sıcak olur o zaman da dedim
Ebrugzbk Bir_prens_bir_prenses biz 6. Aylgız ve uxun kollu çıtçıtlı altında külotlu çorap (bebegim erkek bu arada napalım üşümesinden iyidir ☺️) üzerine tulum çekiyorum tamam uyup uyandıgında ensesinden gögsünden ısısını kontrıl ediyorum