Urazkom aloeverrra Bu ara eşimle arabaya bindiğimizde ilk dinlediğimiz Fatih Bulut Sen Leyla Ben Mecnun son ses açar bağıra bağıra söyleriz 😂😂
Deletedmom99886 aloeverrra Otobüsün tekerleği yuvarlak🤓 Bir sürü var dur bizim dinlediklerimizi yazayım Mabel matiz en çok toyu dinleriz ❤️ Sıla(sılaaammm❤️❤️❤️❤️)😂😂 sezen Aksu, emre aydın, teomanın bütün şarkıları 😄 Bu ara Funda arar Rum havası online 😃
Nezzz_ aloeverrra Eşimle hamileykene dinlerdik bebeğim severdı tekme atardı şimdi kucagımda dinliyoruz hep birlıkte çok şükür 🥰
DominikCumhuriyeti1 Urazkom yok ya benlık değil valla ama zevk meselesı ben severım o adamın şarkılarını ben bıraz enerjik bırıyım eşimde dınler böyle arabaya bınınce ne olur açma dıyorum hareketlı dınlıyorum 😂😘
Urazkom ikiprensannesi_gul Bende Anakralıyım, aynen düğünlere gelirdi Ankara sevilen bi insan . Çoğu genç meyhane , türkü bar tarzı yerlere bu adamı dinlemeye gider 🙂
ikiprensannesi_gul Urazkom şuan çıkmıyodur dimi ama 🙂ya ne güzel burda çok ankaralı var gerçi ankaralılar hep türkücü maşallahları var 😃
Urazkom ikiprensannesi_gul Hahaha 😂😂 En son Ankara da bi pavyonda çıkıp söylediği videosunu izledim çıkmıyordur heralde ay düğünlere falan, elitleşmiştir😂
ikiprensannesi_gul Urazkom karısını gördün mü hiç bende resimlerini görmüştüm öyle bakmıştım ilk meşhur olduğu zamanlarda